Overzicht

Els Borst Prijs 2022

  • 20 oktober 2022

Karin den Boer, verpleegkundig specialist en onderzoeker bij Antes en lid van de kenniskring van het lectoraat GGZ Verpleegkunde van Hogeschool Inholland, werd op 6 oktober de winnaar van de Els Borst Prijs 2022.

De Els Borst Prijs wordt jaarlijks door V&VN VS uitgereikt aan een verpleegkundig specialist die zich op bijzondere wijze verdienstelijk gemaakt heeft voor de ontwikkeling van het beroep. Karin den Boer werd voor deze prijs voorgedragen door directe collega’s en een lid van haar kenniskring GGZ Verpleegkunde, vanwege haar inzet op het vlak van palliatieve zorg binnen de ggz.

Promotietraject
Den Boer combineert haar werk als verpleegkundig specialist met een promotietraject om de somatische en palliatieve zorg binnen Antes te verbeteren. Daarnaast is zij parttime verbonden aan de Hogeschool InHolland en geeft ze door heel Nederland scholing en voorlichting over palliatieve zorg binnen de ggz.

Jaarprijs
Op 3 februari dit jaar won ze ook al de Jaarprijs Palliatieve Zorg Impact 2022 met de door haar ontwikkelde toolkit ‘Proactieve palliatieve zorg in de ggz’.

Meer informatie over:

het winnen van de prijs door Karin den Boer
haar nominatie voor de Els Borst Prijs