Overzicht

Allyoucanlearn

  • 3 juli 2017

Dankzij nieuwe investeringen kan het digitale open leerplatform voor zorg en welzijn Allyoucanlearn zich verder ontwikkelen.

Allyoucanlearn is een open leerplatform en bevat gratis e-learningmodules voor medewerkers, studenten, mantelzorgers en vrijwilligers in zorg en welzijn, zzp’ers, gemeentemedewerkers en andere betrokkenen. 

Scholing voor docenten
Het platform wil mbo-studenten helpen om veranderingen in zorg en welzijn (denk aan de toenemende rol van technologie en de vraag naar maatwerk in de omgang met cliënten) bij te benen. In het project worden 150 docenten en opleidingsdeskundigen geschoold tot "instructional designers": deskundigen die daarna multidisciplinaire ontwikkelteams gaan begeleiden bij het ontwikkelen van onderwijsmateriaal. Ook worden achthonderd docenten geschoold in hoe ze e-learning kunnen integreren binnen hun lessen.

Modules
Na vier jaar moeten er minimaal 150 modules op het platform staan. De modules worden gezamenlijk gemaakt door het onderwijs, het werkveld zorg en welzijn, gemeentes en andere betrokkenen binnen zorg en welzijn.

Investeerders
Het Regionaal Investeringsfonds (RIF) kent bijna 2 miljoen euro subsidie toe aan het Allyoucanlearn. Daarnaast investeren partners, waaronder de Hogeschool Arnhem en Nijmegen, gezamenlijk 4,5 miljoen euro in de komende vier jaar.


Meer informatie over:

Allyoucanlearn

https://www.han.nl/onderzoek/nieuws/allyoucanlearn-ontvangt-r/
http://www.allyoucanlearn.eu