Overzicht

Hoogleraar CaRe

  • 6 januari 2017

Op 1 november 2016 is aan de Universiteit Maastricht voor de landelijke onderzoeksschool CaRe (Netherlands School for Primary Care Research) dr. Fiona Godlee als honorair hoogleraar benoemd.

Doelstelling van CaRe is landelijke onderzoekssamenwerking en ondersteuning en begeleiding van veelbelovende jonge onderzoekers op het vakgebied van volksgezondheid en eerstelijnszorg. Fiona Godlee zal promovendi onderwijs aanbieden in het wetenschappelijk presenteren van hun onderzoek. Ze gaat doceren hoe zij de resultaten van hun onderzoek dusdanig kunnen beschrijven dat dit aantrekkelijk wordt voor publicatie in toptijdschriften.

Samenwerkingsverband
De aanstelling vindt plaats aan de Universiteit Maastricht. Onderzoeksschool CaRe is een samenwerkingsverband tussen het RIHS (Radboud Institute for Health Sciences) van het Radboudumc in Nijmegen, EMGO+ (Institute for Health and Care Research) van het VU Universitair Medisch Centrum in Amsterdam, NIVEL (Netherlands Institute for Health Services Research) in Utrecht en CAPHRI van de Universiteit Maastricht.

Meer informatie over:

CaRe
http://www.researchschoolcare.nl/

de benoeming van Fiona Godlee
http://www.nivel.nl/nl/nieuws/hoofdredacteur-bmj-british-medical-journal-wordt-honorair-hoogleraar-onderzoeksschool-care