Overzicht

Drie nieuwe lectoren

  • 22 juni 2015

Dit voorjaar zijn er drie nieuwe lectoren in de verpleegkundige zorg benoemd: Hester Vermeulen, Bianca Buurman en Wolter Paans.

Hester Vermeulen
Hester Vermeulen is benoemd tot lector evidence-based perioperatieve zorg aan de Hogeschool van Amsterdam (HvA). Zij wordt al jaren gezien als het Nederlandse gezicht van Evidence Based Practice (EBP) in de verpleegkundige zorg.  

Bianca Buurman
Bianca Buurman is benoemd tot lector transmurale ouderenzorg aan de Hogeschool van Amsterdam (HvA). Zij is senior-onderzoeker op de afdeling Ouderengeneeskunde van het AMC en leidt daar een onderzoeksgroep rondom transmurale ouderenzorg.

Wolter Paans
Wolter Paans is op 19 mei benoemd tot lector verpleegkundige diagnostiek aan de Hanzehogeschool Groningen. Hij richt zich vooral op het verbeteren van de kwaliteit van verpleegkundige diagnostiek in relatie tot onderzoek naar de effectiviteit en efficiëntie van interventies.

Meer informatie over:

Bianca Buurman en Hester Vermeulen

http://www.hva.nl/over-de-hva/nieuws-en-agenda/hva-nieuws/item/drie-nieuwe-lectoren-domein-gezondheid-amc.html

Wolter Paans
https://www.hanze.nl/nld/onderzoek/kenniscentra/hanzehogeschool-centre-of-expertise-healthy-ageing/lectoraten/lectoraten/verpleegkundige-diagnostiek/organisatie/overzichten/nieuws/wolterpaansgeinstalleerdalslectorverpleegkundigediagnostiek