Overzicht

Nieuwe opleiding wijkverpleegkundigen

  • 25 november 2014

Weer een nieuwe loot aan de opleidingenstam: Grow/Work biedt een driedaagse opleiding ‘Verpleegkundig indiceren en organiseren in de wijk’.

Na afloop kunnen deelnemers indiceren conform het normenkader V&VN. Deelname levert de volgende kennis en vaardigheden op: inzicht in de nieuwe context van werken in de wijk en de nieuwe rol van de wijkverpleegkundigen daarin, kennis van het normenkader V&VN voor het indiceren en organiseren van verpleging en verzorging in de eigen omgeving en vaardigheid in het vertalen en toepassen van dit normenkader in de dagelijkse praktijk. Ook zijn de deelnemers naar afloop vaardig in het samenstellen van zorgarrangementen in verbinding met het sociaal domein, op basis van de eigen regie, eigen kracht en het steunsysteem van de burger.

Accreditatie
Deze opleiding is geaccrediteerd door het kwaliteitsregister V&V en kan zowel incompany als via open inschrijving worden verzorgd.

Over Grow/Work
Grow/Work is een dienstverlener in de gezondheidszorg op het gebied van werving en selectie, consultancy en interim.

Meer informatie over:

de driedaagse opleiding

http://www.growwork.nl/training-kwaliteit-van-zorg.html?id=258&utm_source=V%26VN&utm_medium=Banner&utm_campaign=Springer%20Media