Vijf nominaties voor het beste artikel

Henk Ritzen-prijs 2022

  • 2 min.
  • Henk Ritzen-Prijs
  • Prijs

De Henk Ritzen-prijs 2022 is de bekroning van het beste artikel dat in 2022 in OenG is gepubliceerd. De voormalige hoofdredacteur heeft vijf artikelen genomineerd, waaruit de jury één artikel kiest als beste OenG-artikel van 2022. De prijs bestaat uit een trofee (wisselbeker), een oorkonde en een jaarabonnement.

Evenals vorig jaar zijn de interviews inspirerend, de columns verfrissend en biedt OenG veel recente verhalen van opleiders, verpleegkundigen en verzorgenden. Voor de lezer een inspiratiebron.

Samenstelling jury

De jury bestaat uit Henk Ritzen (voorzitter, emeritis lector en onderzoeker) en leden Marieke Fix en Bert van Veldhuizen. Marieke Fix is practor Gezondheid, Sport & Bewegen bij Landstede MBO. Bert van Veldhuizen is docent en gastspreker, gespecialiseerd in onderwijsvraagstukken beroepsonderwijs, expert professionalisering, begeleider van wetenschappelijk (afstudeer)onderzoek en redactielid van het Tijdschrift voor Lerarenopleiders.

Groslijst

De juryvoorzitter heeft alle artikelen van 2022 bestudeerd. Achttien artikelen zijn op een groslijst geplaatst. Uit de groslijst zijn vijf artikelen voor nominatie geselecteerd en ter verificatie voorg

Abonneer u direct en krijg toegang tot alle artikelen

Abonneer nu

Heeft u al een account?