De Henk Ritzen-prijs 2022

Het beste OenG-artikel 2022

  • 2 min.
  • Henk Ritzen-Prijs
  • Prijs

Het artikel Leren door en van ervaringsverhalen in Wonder Labs van de auteurs Liesbeth Geuze, Paula van Driesten, Tamara Streng en Meggi Schuiling-Otten heeft de ‘Henk Ritzen-prijs 2022’ gewonnen. De juryleden Marieke Fix, Bert van Veldhuizen en juryvoorzitter Henk Ritzen kozen uit vijf genomineerde artikelen het beste OenG-artikel van 2022. Hierbij het juryverslag van de ‘Henk Ritzen-prijs 2022’.

Twee juryrondes

De jury heeft de genomineerde artikelen in twee rondes beoordeeld. In de eerste ronde werden vijf genomineerde artikelen geselecteerd. In de tweede juryronde werden drie artikelen geselecteerd die meer diepgaand en kwantitatief werden beoordeeld. In dit juryverslag de resultaten van de tweede juryronde. 

Beste OenG-artikel 2022: Leren door en van ervaringsverhalen in Wonder Labs

Liesbeth Geuze, Paula van Driesten, Tamara Streng en Meggi Schuiling zijn met hun artikel Leren door en van ervaringsverhalen in Wonder Labs door de jury unaniem gekozen als beste OenG-artikel van 2022. Jurylid Bert van Veldhuizen: ‘Het artikel maakt zowel het belang als de mogelijkheden van een open gesprek over de palliatieve zorg voor kinderen inzichtelijk. Een extra pluspunt is dat in het gesprek alle perspectieven vertegenwoordigd zijn: ouders,

Abonneer u direct en krijg toegang tot alle artikelen

Abonneer nu

Heeft u al een account?