Nieuws

maart 2021

Digitaal scholingsplatform regio Utrecht

De samenwerkende onderwijsinstellingen in Beroepsonderwijs Utrecht starten een digitaal platform voor de regionale opleidingenmarkt, gericht op onder meer werken in de zorgsector.

Met dit platform voor om-, her- en bijscholing wil Beroepsonderwijs Utrecht de scholingsmogelijkheden vergroten voor de regionale arbeidsmarkt. Het gaat hierbij met name aan sectoren met grote arbeidstekorten, zoals zorg, onderwijs, tech, ICT en creatie. Provincie Utrecht ondersteunt het initiatief, dat ook gericht is op een effectieve aanpak van acute arbeidsmarktvraagstukken als gevolg van de coronacrisis. Het platform maakt voor iedereen in de regio inzichtelijk welke opleidingsmogelijkheden en baankansen er zijn.

Samenwerkingsverband
Beroepsonderwijs Utrecht is een samenwerking van de Utrechtse beroepsonderwijsinstellingen Hogeschool Utrecht, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, Marnix Academie, ROC Midden Nederland, MBO Utrecht, MBO Amersfoort, Grafisch Lyceum Utrecht en Nimeto.

Meer informatie over:

het digitale platform


Word lid van de nieuwsbrief »

« Terug naar het overzicht

De cover van het O&g

Ontvangt u het tijdschrift nog niet?
wordt nu abonnee! Onderwijs en gezondheidszorg verschijnt 7 keer per jaar. Abonnees hebben ook online toegang tot OenG en het archief.