BOEKBESPREKING

Tommie in gesprek; inspirerende gesprekken met mensen uit de zorg

  • 3 min.
  • Boekbespreking
  • Recensies

‘Werken in de zorg is ontzettend mooi en dankbaar. Het feit dat je op zo’n directe manier iets voor een ander kunt betekenen, vind ik heel waardevol en geeft me enorm veel voldoening. Ik ben trots op mijn vak en daarom deel ik graag de ervaringen die ik heb opgedaan tijdens mijn werk.’ Aldus Tommie Niessen op de achterflap. En daarmee geeft hij een goed beeld van wat je in dit boek kunt verwachten, namelijk inspirerende gesprekken met zorgverleners, zorggebruikers en ervaringsdeskundigen, opleiders, leerlingen, een ondernemer, de theoloog des vaderlands, een minister en met Tommie zelf.

Cover (kleur) boek Tommie in gesprek

Tommie is een jonge verpleegkundige die veel gebruikmaakt van sociale media om zijn ervaringen te delen. De gesprekken die hij in dit boek voert, komen voort uit de podcastserie die hij ook maakte: Tommie in de zorg-podcast. Hier zijn nog meer gesprekken te beluisteren.

Wat betekent zorg voor jou?

Het boek bestaat uit 25 interviews die ingaan op de betekenis van zorg op het persoonlijke leven van de gei?nterviewde. Hoe hebben zij met zorg te maken, wat is hun ervaring, waar zijn zij trots op, waar liggen zorgen, wat zijn tips voor verbetering?&ellipsis;

Abonneer u direct en krijg toegang tot alle artikelen

Abonneer nu

Heeft u al een account?