WEBSITE-BESPREKING

All you can learn?

  • 2 min.
  • Bespreking
  • Recensies

In deze editie van OenG bespreken we Allyoucanlearn.eu: een website vol leermodules die je kunt volgen om je vaardigheden en kennis met betrekking tot zorgverlening te verbeteren of om het materiaal te gebruiken in een lessenreeks.
De doelgroep is de zorgstudent, maar het materiaal is ook te gebruiken door bijvoorbeeld een docent, zorgprofessional of mantelzorger.

Gratis

Alle leermodules zijn gratis te volgen. Dit is mogelijk doordat het product is ontstaan uit een RIF-aanvraag. RIF staat voor Regionaal Investeringsfonds en het betreft een publiek-private samenwerking tussen het mbo, zorg- en welzijnsinstellingen, bedrijven, en in dit geval ook het hbo. Deze vorm van cocreatie wordt gesubsidieerd door OCW en voor een deel door de samenwerkende partners. Het doel van deze RIF-gelden was om een omgeving met ‘open educatie’ te creëren voor de sector Zorg en Welzijn. Het resultaat: Allyoucanlearn.eu, een open leerplatform waar maar liefst 39 partners aan mee hebben gewerkt. Om deel te nemen hoef je slechts een account aan te maken. Je kunt als deelnemer individueel aan de slag, maar je kunt ook andere deelnemers consulteren en ervaringen delen.

&ellipsis;

Abonneer u direct en krijg toegang tot alle artikelen

Abonneer nu

Heeft u al een account?