Nieuwe perspectieven en kansen na 35 jaar

  • 1 min.
  • Redactioneel

Onderwijs en gezondheidszorg informeert haar lezers over belangrijke thema’s op het gebied van de begeleiding van studenten en het onderwijsaanbod voor studenten van niveau 1 tot en met 5? Uw vakblad is een omgeving waarin kennis wordt gedeeld en tegelijkertijd is het een platform waar auteurs hun collegae informeren over onderwijsvernieuwingen, onderzoek, zorgpraktijken en projecten uit het werkveld. En dat al 35 jaar lang!

Maar de 35e jaargang is ook een turbulente jaargang. Tijdens deze jaargang heeft Springer Media|Bohn Stafleu van Loghum namelijk besloten de uitgave van Onderwijs en gezondheidszorg niet te continueren. Dit besluit is volgens uitgeefdirecteur Paul Dijkstra gebaseerd op een strategische keuze. En dus is het blad met instemming van uw redactie overgenomen door Uitgeverij Benecke, specialist op het gebied van medische educatie en communicatie en gehuisvest aan de Arena Boulevard 61-75 te Amsterdam.

De redactie is blij met deze overname en ziet de nieuwe ontwikkelingen met Uitgeverij Benecke met veel vertrouwen tegemoet! De wisseling van uitgever betekent dat het blad niet verdwijnt en dus behouden blijft voor abonnees en zorgsector. Tegelijkertijd biedt een overname nieuwe perspectieven en kansen! Samen met de redactie worden door Uitgeverij Benecke nieuwe mogelijkheden ontwikkeld

op het gebied van onder andere de vormgeving van het blad (full colour), aansluiting bij hedendaagse digitale mogelijkheden, optimalisering van de ontwikkelingscapaciteit van het tijdschrift door goed samen te werken met auteurs, als met zorg- en onderwijsinstellingen. Perspectieven en kansen die ten goede komen aan de kwaliteit van uw blad. Op naar een volgend termijn van 35 jaar!